Price history & price drop alert
kemeja Lengan Pendek Design Batik Songket Bunga Viral 2021 [ship from msia]
kemeja Lengan Pendek Design Batik Songket Bunga Viral 2021 [ship from msia]
kemeja Lengan Pendek Design Batik Songket Bunga Viral 2021 [ship from msia]

kemeja Lengan Pendek Design Batik Songket Bunga Viral 2021 [ship from msia]

RM42.00 RM42.00
From Shopee Malaysia
Shopee Malaysia Go to shop
Shopee is safe, allow to return, free shipping (*)

Price history

Lowest price
RM42.00
Highest price
RM42.00
Track price
Giá cũ Giá mới Thay đổi % Đ. giá Thời diểm

Product description

Buy kemeja Lengan Pendek Design Batik Songket Bunga Viral 2021 [ship from msia] at Shopee Malaysia with affordable price and top guarantee. You can get an Extraordinary deals and Save Save -10% when you purchase this item in Sale Today.

We offer price history kemeja Lengan Pendek Design Batik Songket Bunga Viral 2021 [ship from msia].

👍 Pelbagai saiz M - 3XL!.  👍 Cutting SLIM FIT!  👍 Jenis kain polyester 👍 Baju design macam ni tengah trending & viral batik baju batik 2021 .rugi kalau tak beli . 👍 Boleh dipakai untuk pergi dating , kenduri , event , jalan2 ,pergi beraya atau pakai bila nak pergi berjumpa dengan bakal mertua.hehe ❗ Sila ambil saiz 1 lagi besar daripada saiz normal yang anda biasa pakai ❗ Bahagian ketiak kecik skit , sila tanya kami dulu ❗ Baju ni slim fit dengan badan,kalau ada yang perut lebih tu dinasihatkan amek 2,3 saiz lagi besar ❗ Jika tak pasti nak ambil saiz apa.sila tanya dulu ya ❗ Sila remark , buat notes nak yang code mana ya(rujuk gambar) Code 25 , 55 sila chat ya utk cek stok Code 03 ada smpai 5xl , 👉 Thank you for your support ! ✅ Jangan lupa untuk FOLLOW KAMI untuk dapatkan VOUCHER & BEST DEAL!!🤩 #BAJUKEMEJA #SHORTSLEEVE #DESIGNLAWA #BAJUBARU #BAJUKEMEJALENGANPENDEK #LENGANPENDEK #KEMEJAFORMEN #BAJU #DESIGNCANTIK #KEMEJACANTIK #SHIRT #SIMPLESHIRT #SIMPLE #NEWSHIRT #HOTITEM #TREND2021 #KEMAJALAWA #BAJU2021

From same shop

Similar product